Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Trainingskamp DSV Full Speed, The day after "Dag 2"

Trainingskamp DSV Full Speed, The day after "Dag 2"

12 januari 2020 0:15


Alweer een nacht voorbij en op naar Dag 3.

Na het vorstelijke ontbijt kon de groep heerlijk ontspannen met een fikse strandwandeling.

Er werd heerlijk nagepraat over de stoere verhalen van de avond er voor en het ene verhaal was nog mooier dan het andere verhaal. Na de wandeling kon de 1ste training van de dag beginnen en dat was het voetvolleybal toernooi. Vooraf was al duidelijk dat de gebroeders Sakkee zouden winnen, maar gebeurde dat ook?
Mooi niet, want het toernooi werd gewonnen door Reinder Pul, Eric van Dam en Frank Verhaar. De lunch was nog beter dan het ontbijt en aan het begin van de middag was er een onderlinge wedstrijd tussen Full Speed 2 en Full Speed 3. Deze wedstrijd werd gewonnen door Full Speed 2 met 3-1. Doelpuntenmakers waren Suwendly Sille en Tom de Boef (2x) en Brian Schalker die voor Full Speed 3 scoorde. Full Speed 1 werd na deze wedstrijd nog getrakteerd op een extra training. Dat was verrassend en kwijlende en spugende spelers was een signaal dat de mannen flink aan de bak moesten.Ondertussen mochten de sponsoren en het bestuur gaan golfen. Het werd een serieuze wedstrijd en vanzelfsprekend een eitje voor degene die al jaren in het bezit zijn van een GVB en iedere week op een golfbaan te vinden zijn. Hier was ook niets minder waar.De wedstrijd werd gewonnen door Peter Kouwenhoven die voorafgaand aan de wedstrijd nog nooit gedacht had aan een GVB. Op naar het avondeten en dan door naar het belangrijkste van de dag, “wie wint de pubquiz”?
Het veganistische avondeten viel wat tegen, maar dat boeide niet, want iedereen wilde zo snel mogelijk naar Club Fiësta voor de pubquiz en een darttoernooi.De pubquiz werd een eitje voor de “intellectuelen” en de winnaar van het darttoernooi mocht de verliezer uitlachen, want de verliezer moest een rondje aan de gehele kroeg geven. Zo liep de avond langzamerhand ten einde en bleven enkele doorzetters nog hangen om het licht uit te doen.

Op naar The day after "Dag 3”

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!