Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Trainingskamp DSV Full Speed, The day after "Dag 3"

Trainingskamp DSV Full Speed, The day after "Dag 3"

12 januari 2020 17:15


De laatste dag, dag 4, is begonnen.

Deze dag stond in het teken van goed plannen. Er moest op tijd ontbeten worden, op tijd uitgecheckt worden, op tijd naar het vliegveld en op tijd inchecken op het vliegveld. De mannen van Full Speed 3 waren al eerder vertrokken, zodat zij een vroege vlucht konden nemen.
Bij het ontbijt was de indruk dat iedereen geweest was. Er was geen gezamenlijk ontbijt, maar wel de afspraak dat iedereen verder op tijd was. Wat opviel was dat de eetlust bij een hoop mensen tot een minimum beperkt was. Wat kan hier nu toch de oorzaak van zijn? Zou het kunnen zijn dat er meer mensen waren die van de garnalen gesnoept hebben waar Tomas de 1ste avond groen van werd? Of zou het kunnen dat de appelsap die hij het diner de vorige avond geserveerd werd van inferieure kwaliteit was. Het zou ook nog kunnen dat de gezonde oceaanlucht gewoon niet goed is voor de mensen.
Duidelijk was wel dat er meerdere mensen waren die een gedeelte van de nacht in een heerlijke omhelzing gelegen hebben met een wc-bril.
Na het ontbijt uitchecken en met de bus naar een gaaf voetgolftoernooi in de buurt van het vliegveld. Het uitchecken leek ook volgens planning te lopen en daardoor zat iedereen ook volgens planning in de bus. Na een paar kilometer ging El Presidente toch even de neuzen tellen en kwam hij tot de conclusie dat hij een neus miste. Alles ging toch volgens planning? Alle spelers waren er, alle bestuursleden waren er, dus er werd een sponsor gemist. Mooi om te constateren dat de sponsor van het Slaaphuys zijn rol wel erg serieus nam en nog heerlijk lag te knorren op een bed wat hij misschien zelf wel geleverd heeft aan dit hotel. Hup, terug naar het hotel en de sponsor wakker schudden, aankleden en de reis voortzetten naar het voetgolftoernooi. In nog geen 10 minuten tijd was dit geregeld. Een record. Zo een oponthoud is soms prettig, want een enkele maaginhoud kon weer verlost worden van die irritante garnalen.
Het voetgolftoernooi was echt gaaf.El Presidente liet zich wederom van zijn beste kant zien. Een drankje van de club werd aan ieder aangeboden. Volgens de penningmeesters een goede timing, want menigeen had nergens meer trek in. Ooit heeft John Terry hier een record gevestigd door met 23 trappen het parcours te slechten.

Vandaag deed Imran er slechts 26 trappen over. Een hele knappe prestatie. Is Imran “on his way back”? Laten we het hopen.
Na afloop van het toernooi een aantal mooie, zelfs emotionele, woorden van Paul Friskes over het geslaagde weekend. Aanvoerder Reinder kreeg ook het woord en bedankte de organisatoren, de sponsors en de vereniging voor dit geslaagde trainingsweekend. Op de achtergrond het geluid van enkele mensen die de dupe waren van die verdomde garnalen. Nog steeds alles volgens planning en nu op naar het vliegveld. Inchecken op het vliegveld en dan maar hopen dat de gele hesjes niet weer in het luchtruim van Frankrijk bezig zijn, zodat er op tijd vertrokken kan worden. Oh oh, een verloren portemonnee. als dat maar geen roet in het eten gooit. Gelukkig weer gevonden. De vlucht gaat naar Eindhoven en de selectie zal daar rond 22:00 uur landen. Dat betekent dat er ook nog een busreisje te wachten staat naar Delft. Al met al een op en top geslaagd weekend.

Op naar 26 januari wanneer het 2e gedeelte van de competitie weer begint. Wat gaat het seizoen ons brengen?

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!