FAQ - D.S.V. Full Speed

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

FAQ

FAQ

Heb je vragen? Wij hebben het antwoord! Hieronder de meest gestelde vragen.

Wanneer mag ik voor het eerst gaan voetballen bij D.S.V. Full Speed?
Om op onze vereniging te mogen voetballen, moet je minimaal 4 jaar oud zijn.

Wat zijn de clubkleuren van D.S.V. Full Speed?
De kleuren van onze vereniging zijn Rood en Wit. Het tenue bestaat uit een wit shirt met club-logo en een rode bies om de hals, een rood sportbroekje en rode (castano) kousen.
Met ingang van seizoen 2015/2016 is Full Speed gestart met een kledingplan. Dit houdt in dat alle jeugdleden door de vereniging van een wedstrijdtenue worden voorzien. Zelf moeten moeten de jeugdleden voetbalschoenen, scheenbeschermers, doucheslippers en een trainingstenue aanschaffen. PUUR Voetbal in Delft is onze sportkledingsponsor en –leverancier en kan u van alle deze en andere sportartikelen voorzien.
Vanaf de start van het seizoen kun je al deze artikelen met korting aanschaffen via de nieuwe webshop. Uiteraard kun je de kleding en schoenen ook in de winkel zelf met korting aanschaffen.

Ben ik verzekerd bij D.S.V. Full Speed?
Verzekerd zijn alle personen die als lid bij de KNVB staan geregistreerd. Je bent dan aanvullend verzekerd tijdens trainingen, wedstrijden en andere clubactiviteiten. Dit geldt voor zowel de ongevallen- als de aansprakelijkheidsverzekering. De verzekerden zijn de KNVB, de afdelingen, de aangesloten clubs en de geregistreerde leden. Opzettelijk aangebrachte schade aan andermans eigendommen zijn van de aansprakelijkheidsverzekering uitgesloten. Het aangifteformulier moet binnen 3 x 24 uur volledig ingevuld en ondertekend ingezonden worden. Deze formulieren zijn verkrijgbaar bij de wedstrijdsecretaris. Voor gedetailleerde informatie over verzekeringen kan men telefonisch contact opnemen met de KNVB te Zeist onder nummer 0343-499211 of kijken op de website.

Hoe kom ik bij de uitwedstrijden van D.S.V. Full Speed?
Voor vervoer naar uitwedstrijden van je team is het zinvol één van je ouders mee te nemen. Indien er onvoldoende vervoer is, betekent dit dat je op eigen gelegenheid naar de wedstrijd moet (per fiets of openbaar vervoer). Het is daarom van belang dat je met het gehele team afspraken maakt over het vervoer. Regel dit aan het begin van het seizoen met alle ouders, zo voorkom je teleurstellingen.

Als ik wil opzeggen, hoe gaat dat dan bij D.S.V. Full Speed?
Als je stopt, moet je dat schriftelijk in dienen voor 1 mei bij het jeugdbestuur, ivm indeling. Ga je naar een andere vereniging, dan moet dat voor 1 juni opgegeven worden. Na 15 juni kunnen jeugdspelers van de KNVB niet meer bij een andere club starten.

Hoeveel contributie betaal ik bij D.S.V. Full Speed?
De contributiebedragen kun je vinden onder het kopje De Club, Ledenadministratie, Contributie, of door hier te klikken.

Rotterdampas / Delftpas
Het is niet bij iedereen bekend maar Full Speed is aangesloten bij de Rotterdampas / Delftpas. Mocht je in het bezit zijn van een Rotterdampas / Delftpas dan kun je een kopie hiervan via mail toesturen en krijg je een eenmalige korting op je contributie. Deze korting zal pas later worden teruggestort op je rekening zodra Full Speed dit bedrag heeft ontvangen van de organisatie . Het is voor de vereniging niet mogelijk dit voor te schieten. Wanneer de penningmeesters de contributie innen zal dit dus volledig gebeuren, de korting krijg je pas later terug.

Jeugdsportfonds Sport & Cultuur
Heb of ken je een kind dat (weer) graag bij ons op de club wil komen sporten, maar is de contributie een probleem? Wij werken samen met het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het fonds betaalt de contributie en de benodigde spullen als je tijdelijk of langdurig weinig inkomen hebt. Als je een uitkering hebt, zzp’er bent met te weinig opdrachten of als je als gevolg van de coronacrisis geldzorgen hebt: het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan je helpen!

Hoe werkt het? Een aanvraag doe je niet zelf, maar wordt gedaan door een ‘intermediair’. Bijvoorbeeld de leerkracht of intern be-geleider op school, de buurtsportcoach, iemand van het wijkteam, schuldhulpverlening of jeugdzorg. De aanvraag wordt samen met jou online ingediend en je hoeft geen uitgebreide papierwinkel te overleggen. Als de aanvraag goedgekeurd is, kan je kind vaak al binnen drie weken bij ons op de club starten. Wil je een aanvraag indienen? Ga dan naar www.jeugdfondssportencultuur.nl/zuid-holland en bekijk welke intermediairs jou kunnen helpen!

Full Speed op internet
Full Speed is natuurlijk ook te vinden op het internet. Niet alleen via de pagina www.fullspeed.nl, maar ook op Facebook en Twitter. Volg ons en blijf op de hoogte van alle nieuwtjes!
Facebook 
Twitter 

Kledingcontainer
Er staat op het terrein van D.S.V. Full Speed een kledingcontainer. In deze container kunnen oude schoenen en kleding gedeponeerd worden. Wekelijks wordt de container geleegd en de opbrengst komt ten gunste van de jeugd van D.S.V. Full Speed. Hiervoor zal een leuk project uitgezocht worden. Wij hopen dat het een groot succes wordt. Wij zullen de leden op de hoogte houden van de opbrengsten van de kledingcontainer

Bij wie kan ik terecht met vragen?
Vragen die betrekking hebben op het team waarin je speelt kunnen eerst gesteld worden aan je leider of je trainer. Indien dit niet tot de gewenste oplossing leidt dan kan de vraag doorgespeeld of gesteld worden aan de Technisch jeugdcoördinator. Deze zal zelf of in overleg met het jeugdbestuur proberen een oplossing te vinden

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!