Keizersmantelweg 300
3192VZ
HOOGVLIET ROTTERDAM
tel. 010-4160918

Na een keurige overwinning afgelopen donderdag op FC IJsselmonde moest Full Speed deze dag afreizen naar Hoogvliet. Hoe vaak kom je in Hoogvliet? Je rijdt er wel eens langs, maar naar mijn weten was ik nog nooit in Hoogvliet, laat staan bij Meeuwenplaat geweest.

Full Speed had er zin in en dat zag je ook direct aan het begin van de wedstrijd. Binnen drie minuten was het Lesley Dijksman die de bal na een mooie actie van Rida Aarab er in pegelde. Vijf minuten later kreeg Samet Mermer een dot van een kans om de voorsprong te verdubbelen, maar zijn vizier stond iets te veel gericht op de A15. Het mooiste doelpunt kwam van de voeten van wederom Rida. Even ruimte maken en van 25 meter afstand de bal over de keeper heen lepelen.

Het leek een beetje op de thuiswedstrijd, want toen stond Full Speed ook al snel voor met 2-0, maar daarna was het over met het mooie voetbal. Het werd toen met hangen en wurgen 2-2 en het begon er nu ook weer op te lijken. Hoe noem je dat ook alweer? Een Deja Vu?

Full Speed kreeg een paar goede mogelijkheden, maar het was Meeuwenplaat die de aansluitingstreffer maakte. Een raar frommeldoelpunt en het stond 1-2. Het zal toch niet weer gebeuren dat Full Speed het zichzelf moeilijk maakt? Het ging er echt op lijken, want ook na de rust bleef Meeuwenplaat drukken en mede dankzij keeper Reinder en een redelijk solide verdediging lukte het Meeuwenplaat niet om te scoren. De verlossing kwam van Rida die de 1-3 maakte en het vertrouwen was weg bij Meeuwenplaat en het vertrouwen was terug bij Full Speed. Tussentijds kwam er nog een regenbui over in de vorm van een regen aan gele kaarten. Ondanks dat de scheidsrechter in de rust zijn gele kaarten weg had gegeven aan twee supportertjes van Full Speed, toverde hij er toch weer een paar uit zijn zak. Vijf gele kaarten in korte tijd. Gelukkig redelijk eerlijk verdeeld. In de slotfase was het Souhail El Bojjadaini die zijn 1ste officiële doelpunt voor Full Speed maakte. Toch een lekkere uitslag en dat geeft vast wat vertrouwen voor de lastige uitwedstrijd van aanstaande donderdag tegen HVV.

2022-03-20_Meeuwenplaat4.PNG

HVV wordt alweer de 4e wedstrijd in een tijdbestek van 12 dagen en direct daarna de 5e wedstrijd in 15 dagen tegen Wilhelmus. Er gaat toch niets boven regelmatig een wedstrijd spelen?