Het wordt weer tijd voor een foto. - D.S.V. Full Speed

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Het wordt weer tijd voor een foto.

Het wordt weer tijd voor een foto.

SVC'08 1

8 - 0

Full Speed 1

Competitie

2e klasse E

Datum

12 november 2022 14:30

Scheidsrechter

J. Meuwese

Accommodatie

Sportpark Oostersportpark Wassenaar
Van Brienenlaan 15
2244BP
WASSENAAR
tel. 070-3242422

De warmste 12 november sinds mensenheugenis. Dat moet een speciale dag zijn. Full Speed 2 won deze dag voor het eerst in dit seizoen een wedstrijd en de JO11-1 trok vandaag met een eindstand van 6-5 ook aan het langste eind. Alle ogen waren gericht op de middag. Full Speed 1 moest aantreden tegen SVC ’08 en van deze ploeg was eigenlijk niet veel bekend. Ze waren ooit al eens kampioen geweest in de zaterdag 2e klasse, dus het was sowieso oppassen geblazen.
Full Speed kampt met wat afwezigen. Leon Bekenes een gebroken pols. Opmerkelijk dat hij vorige week hier 75 minuten mee heeft kunnen spelen. Respect. Pierre van Zadelhoff geblesseerd, Valentijn van der Wouwer geblesseerd, Inayat Wiegeraad geblesseerd en Donny van Oijen op vakantie. Dat zijn best wat aderlatingen. Hier moest dus een optimale inzet tegenover staan, om dit te kunnen compenseren. Helaas voor Full Speed zag je na een tiental minuten dat het een zware middag zou gaan worden.
SVC ’08 is een goed team en Full Speed kon er weinig tegen in brengen. De ruststand was 4-0 in het voordeel van SVC ’08 en dat was niet eens geflatteerd. Deze dag was een dag om snel te vergeten, want de 2e helft werd ook met 4-0 verloren. Het doet bij mij gewoon pijn om de einduitslag te benoemen, maar het heeft iets te maken met het jaar van oprichting van SVC ’08.
Bij het einde van de wedstrijd kreeg ik de vraag of Full Speed ooit eerder met zo een uitslag heeft verloren. Een schrale troost voor (bijna) alle spelers van vandaag. Ja, de uitslag is wel eens erger geweest. Hoe is het mogelijk. Het was op 26 februari 2012 en er werd toen gespeeld tegen Nieuwkoop. Twee aanwezigen vandaag weten dat als geen ander, want die speelden toen mee. Het werd 9-0 in het voordeel van Nieuwkoop. Ik ben benieuwd of ze er nog een actieve herinnering aan hebben. Dat horen we van de week wel.
Dit is zo een wedstrijd die je niet moet vergeten, maar wel moet gebruiken om volgende week iets goed te maken. Volgende week de warmste 19 november sinds mensenheugenis en na de wedstrijd barst er een feest los. “Mark my words”. Het is weer tijd voor een foto.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!