Wie was die rappe "wingback" - D.S.V. Full Speed

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Wie was die rappe "wingback"

Wie was die rappe "wingback"

Full Speed 1

1 - 2

VFC 1

Competitie

2e klasse E

Datum

3 december 2022 14:00

Scheidsrechter

O. Moussaoui

Accommodatie

Sportpark Kerkpolder Full Speed
Kerkpolderweg 5
2625EB
DELFT
tel. 015-2618263

De koudste 3 december sinds heugenis. Ik moet er wel bij zeggen dat het mijn geheugen is, dus ik zou er best eens naast kunnen zitten. Bij de Ukkentraining vielen er wel kleine sneeuwvlokjes, dus de winterse taferelen waren er zeker. De Ukken begonnen gewoon te juichen toe ze de sneeuw zagen. Helaas was het van zeer korte duur en konden de Ukken zich concentreren op andere leuke dingen. Spelen met elkaar, spelen met een bal en pepernoten rapen. Er waren namelijk twee heuse (FullS)pieten het dak van de kantine opgeklommen en dat zorgde voor de leuke afwisseling (en tevens einde) van de Ukkentraining. Met zakken vol snoepgoed, een leuk cadeautje en met een grote glimlach gingen de kinderen en ouders richting huis.

Het 2e elftal had een 1-0 voorsprong uit handen gegeven en de wedstrijd tegen DHL helaas verloren. Full Speed 2 snakt naar de winterstop en het trainingskamp. De 2e helft van het seizoen gaan zij “shinen” is me verteld. Ik zal ze daar aan houden.

In de koude middag de wedstrijd van Full Speed 1 tegen VFC. Een bekende vereniging, maar een onbekende tegenstander. Voor het eerst spelen tegen de zaterdagafdeling van VFC. Full Speed misten wat basisspelers, Samet ziek, Guillermo vakantie, Valentijn geblesseerd en dat was voor trainer Frank de gelegenheid om twee oudgedienden uit het stof te halen. Danny Hoogendoorn (346 wedstrijden in het 1ste elftal) en George Thoen (67 wedstrijden in het 1ste elftal) zaten op de bank. Gelukkig was Donny van Oijen er ook weer en mocht hij de positie innemen waar hij al zijn voetbaljaren naar gelonkt heeft.

In zo een wedstrijd zie je dat er eerst afgetast wordt om elkaars speelstijl te onderkennen. Er werd een hoop strijd geleverd en dat is mooi om te zien. Het was strijd in de positieve zin van het woord. Knokken voor de bal en proberen dat veldoverwicht te krijgen. De ruststand was 0-0 en de strijd moest door gaan om de punten in Delft te houden. Helaas voor Full Speed was het VFC die in de 2e helft twee kansen wist te benutten en dat betekende een achterstand van 0-2. Ik was onder de indruk van de strijdlust die Full Speed tentoonspreidde. Behalve de twee oudgedienden Danny en George, kwamen Henry Popiolek en Mitch Hessing ook in het veld. Full Speed streed voor iedere meter en het was Aden Aden die de aansluitingstreffer maakte. De twee oudgedienden kregen ook nog een kans, maar hun schot ging net naast of werd door de keeper net over het doel getikt. Ze hebben wel weer een “cap” te pakken en gaat het toch nog gebeuren dat Danny Hoogendoorn zijn 350ste wedstrijd in het 1ste elftal van Full Speed zal gaan spelen?

Het geluk wat Full Speed in het begin van het seizoen had, ontbrak vandaag en daardoor bleef het 2-1 in het voordeel van VFC.

Een mooie wedstrijd om te zien en met deze strijdlust komen de punten vanzelf weer, daar heb ik alle vertrouwen in. Ondertussen staat Full Speed wel op een plek in de stand waar je eigenlijk niet wil staan. Maar één keer winnen en je kruipt zo weer een paar plekken omhoog. Aanstaande zaterdag zou een mooie gelegenheid zijn om dat te doen. De laatste wedstrijd voor de winterstop en het trainingskamp. We gaan het zien.

De kantine was ramvol na de wedstrijd en met de winst van het Nederlands Elftal bleef het nog lang gezellig en druk bij Full Speed

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!