Trimpad 12
3135GA
VLAARDINGEN
tel. 010-4749961

Zaterdag 26 november 2022 speelde Full Speed de uitwedstrijd tegen CWO. Een tegenstander met verrassende uitslagen die langzaam de weg naar een podiumplek ingegaan is. Op Donny en Valentijn na, is de selectie van Full Speed 1 fit, dus daar zou het niet aan mogen liggen.

Full Speed liet de 1ste helft “de kaas behoorlijk van het brood eten”. CWO was volop in de aanval, maar ze kregen de bal er niet in. Gelukkig voor Full Speed, want de ruststand was nog 0-0.

Als toeschouwer miste ik de 1ste helft de strijd die Full Speed wel wist te leveren in de wedstrijd tegen TAC’90. In die wedstrijd werd een achterstand van 4-1 keurig omgebogen in een eindstand van 4-4. Die einduitslag was geheel de verdienste van de inzet van het gehele team. Knokken voor iedere meter en vooral knokken voor elkaar.

De 2e helft begon ongelukkig en binnen twee minuten wist CWO wel te scoren. Eindelijk zag je daarna “de rug gerecht worden” bij Full Speed. De kousen werden opgetrokken en er werd een tandje harder gewerkt. Je zag direct het resultaat. Full Speed kreeg meer balbezit en CWO kreeg het af en toe best lastig en moest flink aan de bak.

Helaas is hard werken weer geen garantie voor een beloning. Full Speed bleef aanvallen en CWO wist te scoren. Ondanks de 2-0 achterstand bleef Full Speed knokken voor iedere meter. Uiteindelijk werd het 3-0 voor CWO, maar Full Speed kon met opgeheven hoofd van het veld. Verliezen is vervelend, maar als je kan zeggen dat je er (in de 2e helft) alles aan gedaan hebt, dan is het niet anders. Een tegenstander kan best een maatje te groot zijn en dat was CWO. Een prima ploeg en in combinatie met een prima scheidsrechter valt er niemand iets te verwijten.

Volgende week tegen de buren van CWO, maar dan weer een thuiswedstrijd.