Kerkpolderweg 5
2625EB
DELFT
tel. 015-2618263

De 1ste koude dag van dit najaar was weer een drukke dag op het complex van Full Speed. Om 08:30 uur werd het startsein voor de 1ste wedstrijd gegeven en om 16:50 werd de aftocht geblazen van de laatste wedstrijd. Tussen die twee momenten gebeurde er van alles. Leuke dingen en minder leuke dingen. Er werd gewonnen en er werd verloren en er was zelfs een ambulance op het terrein om de grootste pechvogel van de dag naar het ziekenhuis te brengen. Dat gebeurde tijdens de wedstrijd van het 2e team. Full Speed stond met 2-1 voor tegen Wippolder 2 en het was bijna rust. Een behoorlijk onnozele sliding van een speler van Wippolder op het onderbeen van Milan Sakkee en zijn gegil was op de tennisbanen te horen. Je wist direct dat er iets aan de hand was. Dat was niet direct duidelijk bij enkele spelers van Wippolder. Ze riepen dat Milan zich niet aan moest stellen. Logisch dat die opmerkingen tot een reactie leidde van spelers van Full Speed. Uiteindelijk bleek in het ziekenhuis dat Milan zijn kuitbeen gebroken heeft, zijn enkelbanden afgescheurd zijn en zijn enkel even uit de kom is geweest. Gelukkig kwam iedereen later tot inkeer en kreeg Milan namens de speler van Wippolder de maandag na de wedstrijd een opkikker en beterschap gewenst. Klasse gedaan.

Daarna was het 1ste elftal van Full Speed aan de beurt. Tegenstander was HVC ’10 en dat was weer een nieuwe tegenstander voor Full Speed. De geblesseerden waren bijna allemaal weer terug, dus Full Speed kon met een sterke opstelling starten. Full Speed was positief gestemd en gezien de stand op de ranglijst zou een overwinning tot de mogelijkheden moeten behoren. Niets was minder waar. Full Speed werd bijna de gehele wedstrijd overtroefd door de goede inzet van de spelers van HVC ’10. Kreeg Full Speed geen kansen? Jazeker wel, maar op dat moment ontbrak het stukje mazzel. Eén centimeter meer naar links en de bal gaat in het doel, maar nu stond de paal in de weg. Dat was een belangrijk moment, want met een beetje mazzel staat het 1-1 en dan kan een wedstrijd toch anders lopen. Het was een fase in de eerste helft dat Full Speed meer grip op de wedstrijd leek te krijgen en dan moet je ook een beetje geluk hebben. De ruststand was 0-1 en in de 2e helft kreeg Full Speed geen grip meer op de wedstrijd. HVC ’10 liep uit naar 0-4 alvorens Michael Bogers de eer redde voor Full Speed. Drie nederlagen op rij is niet goed voor het gemoed van de spelers en zeker niet goed voor de stand. De schouders zullen er de komende weken goed onder gezet te worden, want we hebben nog wel wat punten nodig om van die gevaarlijke 9e plek weg te blijven.

Ik blijf er vertrouwen in hebben, want kwaliteit is er voldoende. En veel sterkte voor Milan toegewenst.