Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ukken Voetbal & Fun Middag

Ukken Voetbal & Fun Middag

D.S.V. Full Speed organiseert op
woensdag 19 26 juni 2019
voor de 10e keer
de Delftse Ukken Voetbal & Fun Middag.Sinds de eerste editie in oktober 2013 is dit elke keer een groot succes en we gaan er vanuit dat het ook dit jaar weer een knaller wordt!

Full Speed organiseert samen met Delft voor Elkaar een sportieve middag waar jongens én meisjes van 4 t/m 6 jaar in teamverband op een gezellige en verantwoorde wijze kennis kunnen maken met het sporten in clubverband. Deze middag zal het voetbal af worden gewisseld met allerlei andere leuke en sportieve spelletjes.

Let op: de middag was eerst gepland voor woensdag 19 juni 2018, maar is vanwege het slechte weer verplaatst naar woensdag 26 juni 2019!

We verzamelen vanaf 13:45 op Full Speed en de activiteiten starten om 14:00. Wanneer we 2 uur lang lekker sportief en vooral leuk zijn bezig geweest zullen de activiteiten omstreeks 16:00 ten einde lopen. Uiteraard zullen de kinderen met wat lekkers naar huis toe gaan.

Jullie kunnen je
GRATIS
aanmelden via onderstaand inschrijfformulier!


We hopen dat jullie met veel klasgenootjes, vriendjes en vriendinnetjes meedoen met deze gezellige middag. Hoe meer kinderen er mee doen, hoe gezelliger het is!


Tot woensdag 26 juni!

Met sportieve groet,

Het Jeugdbestuur van D.S.V. Full Speed & Delft voor Elkaar

D.S.V. Full Speed is gevestigd aan de Kerkpolderweg 5 in Delft (vlakbij Zwembad Kerkpolder)

Ukken Voetbal & Fun Middag

Dit formulier is niet meer actief
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!