Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Trainingskamp DSV Full Speed, The day after "Dag 0"

Trainingskamp DSV Full Speed, The day after "Dag 0"

10 januari 2020 8:45


De 1ste dag begon al vroeg in de ochtend op het complex van Full Speed.

Iedereen moest hier om 04:15 uur verzamelen, omdat de groep met de bus vervoerd zou worden naar het vliegveld 10 kilometer verderop. Wat een luxe toch voor deze groep. Dit kan natuurlijk alleen maar gerealiseerd worden door de vele sponsoren.

De sponsoren zijn overigens MEUVA BV, VABI, ReRoKo Vastgoed BV, Meubel & Slaaphuys, RL Wijnants Beheer, De Beddenfabriek Rotterdam, Wasserij Service Delft, Paul Friskes Beheer, ABRO Air, Anicon Beheer BV, Ronald Verhaar Betontechnieken, John van der Vliet Tegelzetbedrijf en natuurlijk DSV Full Speed zelf.

Bijna iedereen was keurig op tijd. De ene laatkomer is verplicht om bij een avondje uit in Albufeira “hofschenker” te worden c.q. te zijn. Herwin kan uitleggen hoe dat werkt. Het mooie was dat op het vliegveld een behoorlijk groep van Full Speed 3 ook nog aan sloot. Zij hadden bedacht “wat de selectie kan, kunnen wij ook”. Zulke zaken gebeuren binnen Full Speed, omdat bijna iedereen zich verbonden voelt met elkaar. Met een klein half uurtje vertraging i.v.m. een staking in Frankrijk (gele hesjes in het luchtruim; wie verzint dat?), ging de groep de lucht in.

Omdat enkele sponsoren geen verplichtingen hadden op het sportieve vlak hoorde je op de heenreis al vrij rap het gesis van een opengetrokken blikje bier. Jaloerse blikken richten zich op die sponsor. Dat belooft wat, maar daarover straks misschien meer. Andere lagen lekker te knorren in het vliegtuig.

Mooi gezicht dat het vliegtuig gevuld is met een grote groep spelers van drie verschillende verenigingen. Kaartclub “Full Speed 3” zorgde voor het vertier in het vliegtuig. Aankomsttijd in Faro was even voor 10:00 uur plaatselijke tijd. Er is namelijk een uur tijdverschil.Even op het platform van de zon genieten, de bagage op pikken en dan op naar het hotel. De bus stond immers te wachten om de spelers naar het hotel te brengen. Bij aankomst in het hotel even een selfie maken voor het thuisfront, daarna poseren voor een groepsfoto.Vervolgens mocht iedereen op zoek naar de kamers.Een goede lunch was ook nog geregeld voor de heren. Het kon niet op.Voor het Bestuur en de sponsoren was er in de middag een wijnproeverij. er moest even gewacht worden op de huifkar, maar dat was de moeite waard.Dat werd een hilarische middag vol wijn, muziek en foute grappen. Gelukkig liep het niet uit de hand.

De selectie mocht gaan trainen, want daar kwamen ze immers voor. Op de nabij gelegen accommodatie hadden de trainers de eerste verrassing voor de spelers. Bloed, zweet en (bijna) tranen. Mooi om te zien dat de spelers die het gehele seizoen al geblesseerd waren ook mee trainden. Hulde voor Glen, Donny, Keesy en Imran. Scott moest nog toekijken, maar dat is ook niet zo vreemd als je een half jaar aan de andere kant van de wereld mee hebben mogen genieten van de prestaties van Full Speed 1 en Full Speed 2.


Na de training mocht iedereen zich voorbereiden op het diner. Klokslag 20:00 uur stond het eten klaar in een aparte ruimte voor DSV Full Speed. Alsof het hotel wist dat je niet iedereen bij elkaar moet plaatsen. Na het eten was iedereen “vrij”. Omdat het clubavond was ging deze vrije avond gepaard met een boel gezelligheid. Aan ieders fantasie wordt over gelaten hoe deze avond verlopen is. Ik moet wel verklappen dat de dansvloer betreden werd door Ger en Reinder. Een weergaloos optreden hoe je de Merengue niet moet dansen werd enthousiast begeleid door alle aanwezigen. Er zijn beelden van te vinden op Dumpert.nl

Op naar The day after "Dag 1”

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!