T-shirts - D.S.V. Full Speed

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

T-shirts

T-shirts

T-shirt Dames Basic

€ 15,00

Ga voortaan naar de club met dit officiële D.S.V. Full Speed club t-shirt. Dit shirt is een echte aanrader voor iedere vrouwelijke fan van D.S.V. Full Speed! Het basic-model is een standaard model geschikt voor iedere vrouw. Wasvoorschriften: Wassen op 40° (fijne was / wolwas-programma). Het t-shirt niet in de droger en niet chemisch reinigen. Opdruk alleen binnenstebuiten strijken (op lage temperatuur).

T-shirt Heren Basic

€ 15,00

Ga voortaan naar de club met dit officiële D.S.V. Full Speed club t-shirt. Dit shirt is een echte aanrader voor iedere fan van D.S.V. Full Speed! Het basic-model is een standaard model geschikt voor iedere man. Wasvoorschriften: Wassen op 40° (fijne was / wolwas-programma). Het t-shirt niet in de droger en niet chemisch reinigen. Opdruk alleen binnenstebuiten strijken (op lage temperatuur).

T-shirt Kind Basic

€ 13,50

Support jouw club voortaan in het officiële D.S.V. Full Speed club t-shirt. Dit shirt is een echte aanrader voor iedere fan of lid van D.S.V. Full Speed en is bijzonder populair onder onze jeugd! Het basic-model is een standaard model geschikt voor ieder kind. Wasvoorschriften: Wassen op 40° (fijne was / wolwas-programma). Het t-shirt niet in de droger en niet chemisch reinigen. Opdruk alleen binnenstebuiten strijken (op lage temperatuur).

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!