Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Inschrijfformulier Voetbal Junioren

Inschrijfformulier Voetbal Junioren

Inschrijfformulier Voetbal Junioren

Gebruik voor het inschrijven van nieuwe Ukkenleden aub dit formulier! Verdere info over het Ukken lidmaatschap vindt je hier.Alleen cijfers invullen

Op onze accomodatie wordt regelmatig beeldmateriaal, foto's en video's, gemaakt. Hierbij geeft u toestemming om (actie)foto's en (actie)video's van u en/of uw kind te gebruiken voor uitingen van pr en informatie.


Ik ga akkoord met de privacyverklaring van de KNVB en D.S.V. Full Speed.
Privacyverklaring KNVB 
Privacyverklaring D.S.V. Full Speed

Voor personen van 16 jaar en ouder vereist de KNVB identiteits-gegevens

Met ingang van seizoen 2019/2020 wordt elk lid van Full Speed geacht minimaal 12 uur verenigingswerk te doen. Er is altijd wat te doen en mensen kunnen zich altijd inzetten voor diverse vrijwilligerstaken.
We hopen dat de betrokkenheid van de mensen bij de vereniging nog groter zal worden. Door verenigingswerk uit te voeren kom je in contact met andere leden en word je betrokken bij het reilen en zeilen van de vereniging. Tevens wil de vereniging hiermee voorkomen dat teveel taken op de schouders van enkele enthousiaste mensen worden gelegd. Zo zorgen we ervoor dat het werk over alle leden wordt verdeeld.


Uiteraard kan het voorkomen dat er mensen zijn die dit absoluut niet willen of kunnen. Deze mensen kunnen hun 12 uur afkopen door een bedrag van € 50 te betalen. Het zal duidelijk zijn dat de vereniging dat liever niet wil, gezien het punt van “betrokkenheid”, maar de realiteit mogen we ook niet uit het oog verliezen.


Voor de jeugd tot 14 jaar geldt dat bardiensten door ouders worden gedaan. Vanaf 14 jaar mogen leden al zelf een beperkt aantal taken uitvoeren, vanaf 16 jaar weer wat meer en vanaf 18 jaar is ieder lid verantwoordelijk voor zijn eigen verplichting. Voor gezinnen met 2 of meer kinderen onder de 18 jaar die lid zijn van Full Speed geldt dat er uren voor maximaal 2 kinderen worden geteld.


Verenigingswerk behelst meer dan alleen maar bardiensten. In overleg met de coördinator kan ook gekozen worden voor schoonmaak, onderhoud, velddienst, leider zijn, scheidsrechter zijn etc. etc. Het zal duidelijk zijn dat hoe eerder u zich aanmeldt, hoe meer keuze er nog openstaat voor u om te doen.


Wij zullen proberen rekening te houden met de persoonlijke voorkeur, maar het is niet altijd mogelijk om aan de wensen te voldoen. Wij rekenen hiervoor op jouw begrip.

Met het versturen van dit inschrijfformulier verleen je tot wederopzegging machtiging aan DSV Full Speed om een bedrag af te schrijven wegens contributieverplichting.


Bij inschrijving wordt je lid voor het gehele seizoen of het restant van het huidige seizoen bij tussentijdse inschrijving. Dit betekent dus ook dat je elk seizoen voor het gehele seizoen een contributieverplichting aangaat. Uitzonderingen hierop kunnen alleen worden gemaakt in overleg met de penningmeester.

Indien afwijkend van naam lid


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!