Algemene Informatie - D.S.V. Full Speed

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Algemene Informatie

Algemene Informatie

TENNIS BIJ D.S.V. FULL SPEED


De afdeling tennis van D.S.V. Full Speed heeft de beschikking over zes all-weather zand/kunststof tennisbanen voorzien van verlichting. Ons team ‘grounds’mannen zorgt er steeds weer voor dat het park op en top blijft. Dat betekent in de praktijk 12 maanden tennisplezier.

Als recreatief onderdeel van onze vereniging zijn wij niet aangesloten bij de KNLTB.  Dat betekent meer vrijheid en minder verplichtingen. In de praktijk betekent het: veel en vaak ruimte. Vooral voor de minder geroutineerde of beginnende tennisser kenmerkt onze vereniging zich als laagdrempelig.

Regelmatig vinden er tennisevenementen plaats op ons park. Via het mededelingenbord en een e-mail stellen wij u op de hoogte en kan er ingeschreven worden. Zo is er traditioneel een “invitatietoernooi”, en houden we een wintercompetitie.

In december 2020 zijn we overgegaan op electronisch boeken via een website. Tennisleden krijgen hierover apart informatie hoe dit werkt.

Voor een beschrijving zie bijgevoegd document (klik hier).

Op ons park kan, indien de ruimte er is, ook een baan gehuurd worden. Bij het huren van een baan wordt er vanzelfsprekend VOORAF, in de kantine, betaald en dient de baan-huur-pas, volledig ingevuld en reglementair correct in het afschrijfbord te worden geplaatst.

Heeft u nog vragen of wenst u verdere informatie? Laat het ons weten; bel, mail of kom gezellig naar onze club!
Tot ziens op ons complex.
DSV Full Speed Commissie Tennis

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!