Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Sponsoring

Sponsoring

Beste Sponsoren en Full Speed leden,

Na ruim 10 jaar zeer actief bezig te zijn geweest als “trekker” van de SponsorCie is Ruud Wijnants tijdens de ALV in 2017 afgetreden.
Uiteraard zijn wij Ruud zeer erkentelijk voor al zijn inspanningen en werkzaamheden die hij daarvoor heeft verricht.

Enige tijd geleden hebben wij in een zeer breed kader met een aantal Full Speed leden, Full Speed ondernemers/sponsoren en het Bestuur op een avond gediscussieerd over een vernieuwde SponsorCie. Daaruit een nieuwe sponsorcommissie is “ontsproten” die nu bestaat uit: Alex Nieuwenhout (was al onderdeel van de Sponsorcommissie), Berry van den Ende en Michel Koolhoven.
Deze vier mannen zijn allen al jaren lid van Full Speed, kennen de club goed, zijn innovatief, beschikken over een visie en hebben daarnaast een grote betrokkenheid.

Recentelijk heeft de vernieuwde SponsorCie uitgebreid gesproken met het Bestuur en is consensus bereikt o.a. over de doelstellingen van de Cie, voor de komende jaren.

Deze doelstellingen zijn als volgt:

  • Behouden, zorgdragen en koesteren van de sponsoren die we nu hebben, in het verdere streven naar middellange continuïteit.
  • Handelen naar de clubvisie en doelstellingen in cohesie met de wensen van onze sponsoren en het commitment dat wij met hen zijn aangegaan.
  • Alle onderdelen, faciliteiten en mogelijkheden die ons ten diensten staan binnen de club en het complex verder gebruiken ten behoeve van onze leden en potentiële sponsoren.

Het behoeft geen betoog dat ook wij als Full Speed, binnen onze financiële huishouding, de jaarlijkse sponsorbijdragen nodig hebben. Dat wij kunnen bouwen op een zeer trouwe en betrokken groep sponsoren is geweldig en wellicht zelfs uitzonderlijk, daar zijn wij elke sponsor dankbaar voor. Door deze jaarlijkse sponsorbijdragen kunnen we o.a. extra financiële impulsen geven aan verbeteringen en vernieuwingen van ons complex zodat dit blijft voldoen aan de moderne kwaliteitsstandaarden zoals we die als club nastreven en wensen te bieden aan onze leden en onze gasten.

Momenteel zijn we bezig met het kanaliseren van ideeën, mogelijkheden en kansen. De vernieuwde SponsorCie zal met gebruikmaking van de beschikbare multi media toepassingen een ieder zoveel mogelijk op de hoogte gaan houden over datgene wij willen realiseren en we zullen daarbij tevens aangeven welke voordelen dat allemaal kan hebben.

Vragen, ideeën of suggesties? We zijn bereikbaar via sponsoring@fullspeed.nl

Vriendelijke groet de SponsorCie,

Alex Nieuwenhout
Berry van den Ende
Michel Koolhoven

Alex Nieuwenhout   Berry van den Ende      Michel Koolhoven

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!