Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

De selectie van DSV Full Speed bedankt haar sponsoren

De selectie van DSV Full Speed bedankt haar sponsoren

22 januari 2020 11:30


Wat een geweldige dagen hebben wij beleefd in het mooie Albufeira. Wij hadden dit nooit kunnen realiseren zonder de vele sponsoren.

Voor de sponsoren die met ons meereisden was er een programma opgezet. 

Dag 1
De taxi stond klaar om de sponsoren te vervoeren naar een heuse wijnproeverij en het schijnt dat ze zich daar kostelijk hebben vermaakt. Zij  kwamen terug met 2 dozen wijn en de wildste verhalen. Met de bewuste taxichauffeur was er al een trip voor de volgende dag gepland. 

Dag 2
De sponsoren gingen namelijk zeevissen. Nagenoeg iedereen heeft daadwerkelijk iets gevangen, maar er was er één die telkens naast het net viste. 

Dag 3 
Er stond een taxi klaar om de sponsoren naar de golfbaan te brengen en hier stonden weer 3 golfkarren met de benodigdheden klaar om 18-holes te lopen. Vier sponsoren waren daadwerkelijk in het bezit van hun golfvaardigheidsbewijs en uiteraard zou Peter van Dam wel winnen. Hij gaat namelijk regelmatig golfen. Niets was minder waar, want de brute kracht en souplesse van Peet Kouwenhoven was doorslaggevend en Peet was dan ook de grote winnaar. 

Dag 4
De bus stond om 11.00 klaar om de spelers, technische staf en de sponsoren naar de voetgolf te brengen. Terwijl de spelers nog onderweg waren naar hun eerste hole, had El Presidente het al voor elkaar om over grote afstand een Hole in one te schieten. Uitbundig als hij kan juichen dachten de spelers ''zal wel een makkelijke baan zijn''. Niets was minder waar, want El Presidente was één van de drie deelnemers die een hole in one wisten te scoren. 

Naast het voetbalprogramma voor de spelers hebben de sponsoren zich ook kostelijk vermaakt en waren er vele dankwoorden richting de spelersgroep.De selectie en technische staf van DSV Full Speed bedankt haar sponsoren voor hun ongekende bijdrage aan het trainingsweekend van DSV Full Speed in Albufeira.

De sponsoren zijn MEUVA BV, VABI, ReRoKo Vastgoed BV, Meubel & Slaaphuys, RL Wijnants Beheer, De Beddenfabriek Rotterdam, Wasserij Service Delft, Paul Friskes Beheer, ABRO Air, Anicon Beheer BV, Ronald Verhaar Betontechnieken, John van der Vliet Tegelzetbedrijf en natuurlijk DSV Full Speed zelf.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!