Vitesse Delft JO9-4 - dsv Full Speed JO9-4

Datum

2 september 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd van JO9-4.  Een vroegertje bij Vitesse uit. Rond 8.30 uur melden we ons bij Vitesse en doken direct de kleedkamer in om de Full speed tenues aan te trekken. Spannend, eerste wedstrijd, nieuwe tenues, nieuwe gezichten en dan ook nog allemaal opa's, vaders, moeders , broertjes en zusjes die lang de lijn staan te klappen en ons komen aanmoedigen.
Een kleine warming up, een teamfoto en dan gaan we beginnen. Een beetje onwennig beginnen ze aan hun eerste echte wedstrijd.  Net als bij het Nederlands elftal van de week, blijkt al snel dat deze ploeg een tandje te groot voor ons is. Jason krijgt na een paar mooie reddingen de ballen om zijn oren. Jamairo, Justus en Dani gooien de boel op slot en Jack en David proberen de tegenstander af te troeven met lange ballen om zo voor het doel van de tegenstander te komen.
Tijd voor een wissel, Mischa, Viggo en Ryan kunnen niet wachten om de tegenstander een koekie van eigen deeg te geven. Full Speed past zijn tactiek aan en zet de tegenstander onder druk.
We komen steeds beter in ons spel en de nodige aanvallen worden knap afgewend. Desondanks blijft Vitesse die bal in ons net schieten. Tot ver in de tweede helft, na een ferme uittrap , een schijnbeweging van David en een slimme pass van Justus neemt Jamairo de bal mee naar de middellijn. Een ferme trap, komt achter de verdediging van Vitesse, Jack passed hem naar Mischa en die knalt hem in het net. 9 spelers lopen juichend naar hun eigen helft waar ze het applaus van de supporters gretig in ontvangst nemen.  Wat een mooie slot en na een mooie serie penalties, die door Full speed net iets beter werden benut dan Vitesse, sluiten we de wedstrijd juichend in de kleedkamer af.

Zo de kop is er vanaf en nu vooruit kijken naar de volgende wedstrijd!!

Top gedaan Dani, David, Jack, Jamairo, Jason, Justus, Mischa, Rayan en Viggo!!