Datum

18 februari 2018 14:00

Accommodatie

Onbekend

Vandaag moest Full Speed naar Den Haag. Tegenstander was De Ster (u weet wel, van die heerlijke broodjes hete kip).
Wat ik daar in eerste instantie zag, was een beroerd slecht veld. Maar dan ook echt een slecht veld. Gelukkig hadden daar beide teams last van, maar toch….

Full Speed begon met een jonge rechterkant. Milano de Leeuw, Tim Zeller en Milan Sakkee. Maar er liep ook een “ oude bekende “ op het middenveld. George Thoen. Daar moest Full Speed het mee doen. De nood schijnt behoorlijk hoog te zijn. Er zijn veel geblesseerden.
Ook Frank Verhaar zag ik later in het duel nog in actie. Maar goed. De rust van de wedstrijd werd behaald met een 0-1 voorsprong en daarmee had Full Speed niet te klagen. Het begon goed, met in de eerste 5 minuten enkele grote kansen. Samet Mermer en Jacco Wevers scoorden echter (helaas) net niet. In het vervolg waren er echter ook grote kansen voor De Ster. Een ruststand van 5-5 had ook zomaar gekund. Want de kansen voor De Ster waren erg groot. Het heeft Full Speed dan ook niet aan geluk ontbroken die eerste helft. Aan de andere kant van het veld waren er voor Full Speed dus ook echte kansen. Een vrije trap van George Thoen ging over en een vrije trap van Brian Koster spatte uiteen op de lat. De laatste vrije trap voor de rust was ook voor Full Speed. Dit keer nam Samet Mermer deze. En hij mikte precies goed. Een prima vrije trap en de ruststand van 0-1 was bereikt.

In de 2e helft werd Full Speed meer en meer achteruit gedrongen, Toch was het Full Speed dat eerst scoorde. Een bal van Tim Zeller bereikte Jacco Wevers, die de bal aannam, een tegenstander uitkapte en de 0-2 scoorde. Hierna werd er flink gewisseld. Vooral bij De Ster. Het zette nog meer druk en de score werd 1-2. Hierna werd er ook aan Full Speed zijde gewisseld en kwam onder ander Frank Verhaar in het veld. Zijn eerste balcontact was direct een assist. Jacco Wevers werd door hem diep gestuurd en Wevers scoorde knap. Vlak voor tijd werd het nog 2-3. een voorzet van rechts werd door de De Ster spits goed ingekopt. Hiermee kwam de stand op 2-3 en dat bleef het ook. Wat mij betreft een wedstrijd die we snel kunnen vergeten. Volgende week wacht immers een tegenstander van meer allooi. Full Speed mag dan naar Schiedam, om tegen de koploper S.V.V. te spelen.
Heel stiekem hoop ik op een stunt, maar teken nu zo voor een gelijkspel. Dat zou toch ook wel erg lekker zijn.