Accommodatie

Onbekend

Opstelling

Ik had vandaag de keus tussen VV Delft, SV Den Hoorn en Full Speed. En ja…. Dan is voor mij de keus niet zo heel moeilijk.
Full Speed is mijn cluppie en dus werd het Full Speed-VCS. Ik (en alle andere toeschouwers) kreeg trouwens nog wel iets mee van SV Den Hoorn. Speelde dus ook thuis en kon bij winst op ROAC kampioen worden. Een hels vuurwerk werd afgestoken en het leek even of de wereld in de Kerkpolder verging (overdrijven mag ook wel eens).

Maar goed… Full Speed-VCS. VCS is de laatste wedstrijden ook aardig opgekomen. Zelfs tegen de top 3 goede resultaten en dus mocht Full Speed VCS niet onderschatten. Wat er gebeurde weet ik niet, maar de eerste helft bracht niet het vuurwerk op het veld waar ik op hoopte bij Full Speed. Het leek wat bangig en eigenlijk kwam het erop neer dat er niet zo best gespeeld werd. Gelukig speelde VCS wel aardig, maar dan tot de 16 meter. Daar stokte het bij hen en dat was dus maar goed ook. Er ontstonden in die eerste helft dus ook maar weinig echte kansen aan beide zijden, Toch ging Full Speed met een voorsprong de rust in.Suwendly Sille ging goed door en werd binnen de 16 meter door 2 VCS spelers tegen de grond gewerkt. Penalty besliste de scheidsrechter. Danny Hoogendoorn nam die taak op zich en deed dat goed. Hij scoorde beheerst en dus stond Full Speed op voorsprong.Die voorsprong behield het ook tot de rust.

Na rust ging het bij Full Speed gelukkig beter. Er werd wat beter gecombineerd en VCS werd zodoende wat terug gedrongen. Full Speed maakte ook redelijk snel de 0-2. Rick de Vroom kopte vanaf de 16 meter goed in, maar de bal spatte op de lat terug het veld in. Tim Bosselaar was attent. Hij tikte hierna de 0-2 binnen. Toch telde het doelpunt niet. Het werd afgekeurd dor de scheidsrechter, na een, volgens mij, onterecht vlagsignaal voor buitenspel. Volgens mij kon dit gewoon niet. De scheidsrechter keurde dus het doelpunt af en bleef het bij 0-1. Toch viel even later wel de 0-2. Samet Mermer ging goed door na een terugspeelbal op de VCS keeper. Deze raakte er toch iets zenuwachtig van en schoot de bal weg, tegen Samet Mermer aan en dus…. Ging de bal zo het doel in en was de 0-2 nu echt een feit. Verderop in de 2e helft werd het 2-1. VCS kwam weer eens uit de verdediging en een verzet van rechts werd tegendraads ingekopt en liet doelman Jack Bommelé kansloos Zo werd het even weer spannen. Even, want ondertussen had Full Speed gewisseld. Er kwam daardoor ook een B-junior het veld in. Michael Bogers heet deze B-junior. Hij viel goed in en passeerde in de 81e minuut een verdediger en leek alleen op de keeper af te gaan. Leek, want binnen de 16 meter werd hij echt onderuit geschopt (anders kan ik het niet noemen) door een VCS verdediger. Een diep rode kaart volgens mij, maar de scheidsrechter bestrafte dit feit slechts met geel en een penalty. Danny Hoogendoorn klaarde ook deze klus en dus stond er een geruststellende 3-1 score op het bord. In de slotminuten gebeurde het weer vandaag. Eerst scoorde VCS in de 91e minuut de 3-2 en in de slotseconden van de 94e minuut gaf Samet Mermer een voorzet op Ross Verweij. Deze haalde direct uit met links en maakte zodoende de mooiste van vanmiddag. Zo werd het dus 4-2 en was Full Speed 3 punten rijker.

In de stand staat Full Speed ineens 4e (Zoetermeer en De Ster kunen na een inhaalwedstrijd nog voorbijkomen) en in de 2e periode staat Full Speed dus met Oliveo op de 1e plaats. Beiden hebben evenveel punten, maar Oliveo heeft al de eerste periode en lijkt volgende week kampioen te worden. Oliveo heeft 4 punten voorsprong op ODB. Wint Oliveo de volgende wedstrijd, dan is het kampioen. Full Speed moet nog 2 wedstrijden winnen om periodekampioen te worden. Volgende week dus ook, uit tegen ODB, de club van oud Full Speed trainer Henk Bagerman. Kom Full Speed aanmoedigen volgende week!