El Presidente blijft El Presidente - D.S.V. Full Speed

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

El Presidente blijft El Presidente

El Presidente blijft El Presidente

Full Speed 1

3 - 3

SVS 1

Competitie

Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 1 04

Datum

10 september 2022 14:30

Scheidsrechter

L. Wagner

Accommodatie

Sportpark Kerkpolder Full Speed
Kerkpolderweg 5
2625EB
DELFT
tel. 015-2618263

Na de oorwassing van vorige week tegen een club uit Capelle, wachtte Full Speed een andere club uit Capelle. SVS, een club waar Full Speed nog nooit tegen gevoetbald had.
Ook een club uit de 2e klasse, dus het zou een goede graadmeter kunnen worden. Deze dag zonder drie spelers die normaliter in de basis zouden staan. Lesley Dijksman met vakantie en Wessel van Vliet en Valentijn van der Wouwer zijn geblesseerd.
De dag begon ook mooi voor het 2e elftal van Full Speed. De wedstrijd tegen HMSH werd maar liefst met 7-1 gewonnen. Een knappe prestatie voor die oh zo jonge ploeg. De gedreven technische staf van Full Speed kan de jongens tot ongekende prestaties leiden.

De middagwedstrijd begon met een jubilaris. Tim Bosselaar speelde zijn 100ste officiële wedstrijd in Full Speed 1. In september 2009 debuteerde Tim in de met 4-0 gewonnen wedstrijd tegen DWO. Een mooie toespraak van de voorzitter en El Presidente voorspelde dat Tim vandaag een doelpunt zou maken. Als de voorspelling uit zou komen, dan moet El Presidente voorlopig El Presidente blijven.

2022-09-10_SVS1.jpg


Er was ook nog een Pupil van de Week. Joanie Staakman had de middag van haar leven. Eén en al verrassingen en de glimlach kwam niet van haar gezicht. De hele middag is ze opgetrokken met de spelers van het 1ste elftal en vol trots ging ze aan het einde van de middag met haar prachtige shirt handtekeningen ophalen bij de spelers.
Balsponsor was Rijschool Schenkel, waarvoor onze dank.

De wedstrijd was heerlijk om naar te kijken. Twee keer 45 minuten sportieve strijd en een mooi scoreverloop. SVS is net als Full Speed een hard werkende ploeg en beide wilden volop in de aanval gaan. De voorspelling van El Presidente kwam uit en in zijn 100ste wedstrijd scoorde Tim Bosselaar op fraaie wijze de 1-0. Lang kon Full Speed niet genieten want binnen “no time” stond het 1-1 en daarna kwam SVS zelfs op voorsprong. Full Speed bleef de aanval opzoeken en dat leidde tot een strafschop voor Full Speed, omdat een speler van SVS hands maakte. Dat is een buitenkansje voor Donny van Oijen. Hard in de hoek en de ruststand was bereikt.
Deze bekerwedstrijden zijn wedstrijden ter voorbereiding op de competitie, dus dat betekent ook dat je zuinig met je spelers om moet gaan. Voor Pierre van Zadelhoff is op dit ogenblik een halve wedstrijd voldoende en hij mocht al lekker gaan douchen in de rust.
De 2e helft was er ook weer eentje vol strijd. Het spel golfde op en neer en je vroeg je af wie er het eerst zou gaan scoren. Dat was Full Speed. Een mooie dieptepass van Leon Bekenes bereikte de snelle Donny van Oijen en Donny zijn loepzuivere voorzet was een buitenkans voor Lucas van den Kolk. De 3-2 voorsprong stond op het scorebord. Donny zijn tijd was ook om en ook hij kon gaan douchen. De nieuwe spelers roken hun kans en zij gooiden ook alles in de strijd. Imran Celokoglu en Emre Erdogan waren de eerste invallers. Vooral Imran is het gegund, want twee kruisbandblessures achter elkaar gaan je niet in de koude kleren zitten. Vol passie ging hij de duels aan en eindelijk zagen we de Imran die we graag willen zien, maar nooit hebben kunnen zie omdat blessures hem aan de kant hielden.

SVS sleepte er toch nog een gelijkspel uit en ik denk dat die uitslag een mooie weergave was van de wedstrijd. Ondanks dat er veel gewisseld was en ook veel oponthoud was, telde scheidsrechter Louis Wagner er geen seconde bij. Het simpele excuus wad hij had was tegelijkertijd ook een heel goed excuus. “Ik heb een barbecue” zei Louis, “dus ik wil zo snel mogelijk naar die barbecue toe”. Mooi toch zoiets? Dat kan alleen op de amateur voetbalvelden.
De mannen van SVS bleven nog een lekker biertje drinken op het terras en zo hoort het ook. Het seizoen is weer begonnen en volgende week wacht sv Den Hoorn. De laatste beker- c.q. oefenwedstrijd.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!