Eindelijk is de Angstgegner vastgesteld - D.S.V. Full Speed

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Eindelijk is de Angstgegner vastgesteld

Eindelijk is de Angstgegner vastgesteld

RKDEO 1

6 - 1

Full Speed 1

Competitie

2e klasse E

Datum

28 januari 2023 14:30

Scheidsrechter

N. Jongeneel

Accommodatie

Sportpark Centrum
Sportparkweg 34
2631GA
NOOTDORP
tel. 0900-901906

De 22ste officiële ontmoeting in de geschiedenis van het voetbal tussen Full Speed en RKDEO werd een overwinning voor RKDEO. We zouden wel kunnen zeggen dat de “angstgegner” van Full Speed uit Nootdorp komt. Iedereen heeft een angstgegner, dus het is maar goed dat we dit nu vastgesteld hebben. Heel even in de wedstrijd dacht ik dat Full Speed terug zou komen in de wedstrijd. De 2e helft was net begonnen,

2023-01-28_RKDEO_9.PNG

Lesley Dijksman had middels een penalty de 3-1 gemaakt en de wedstrijd speelde zich veelal af op de helft van de thuisspelende ploeg RKDEO. Hoopvol werd er door de vele Full Speed aanhangers gekeken naar de wedstrijd en het handjevol RKDEO aanhangers keek eventjes bedenkelijk. Weer was een persoonlijke fout de oorzaak dat de rollen omgedraaid werden. De Full Speed aanhang keek bedenkelijk en de aanhang van RKDEO had er het volste vertrouwen in.
Daarna kwam het ook niet meer goed in de wedstrijd. Het vertrouwen wat er even was, ebde weg en RKDEO liep zelfs nog uit naar een pijnlijke eindstand. Het zit er nu al een aantal weken niet in bij Full Speed.

Na de dertien heenwedstrijden van deze competitie staat het 1ste elftal van Full Speed er niet best voor. Gaat Full Speed zich toch nog direct handhaven, gaat Full Speed zich handhaven na de nacompetitie, gaat Full Speed degraderen na de nacompetitie of gaat Full Speed direct degraderen?

Over dertien wedstrijden weten we het antwoord, maar uiteindelijk speel je volgend seizoen in de competitie waar je op dat moment thuis hoort. Over de nacompetitie gesproken; dat wordt een “hell of a job” als je daaraan mee gaat doen. Wel super gaaf.
Je gaat met 21 verenigingen spelen voor twee plekken in de 2e klasse. Eén ding is zeker, die nacompetitie zit boordevol leuke en leerzame wedstrijden en er zullen veel tranen vloeien.

Het kan wel niet zo voortvarend gaan met het 1ste elftal, de rest van de vereniging, met name de jeugd, doet het heel leuk. Aanstaande zaterdag, 4 februari, gaan de legendarische ukkentrainingen weer van start. Een feestje voor de kinderen en smullen voor de familie die ook iedere week weer geniet.
Het duurt nog even voordat zij in het 1ste elftal staan, maar dat het gaat gebeuren is 100% zeker.

Volgende week een, hoop ik, iets uitgebreider en positiever verslag, maar zelfs een verslaggever kan pijn voelen bij (weer) een tegendoelpunt.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!