350 wedstrijden in het eerste elftal. Hoe goed ben je dan! - D.S.V. Full Speed

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

350 wedstrijden in het eerste elftal. Hoe goed ben je dan!

350 wedstrijden in het eerste elftal. Hoe goed ben je dan!

HVC'10 1

0 - 0

Full Speed 1

Competitie

2e klasse E

Datum

15 april 2023 14:30

Scheidsrechter

C.R. van Booma

Accommodatie

Sportpark HVC'10

Wat een stralende dag. Ik denk dat menig speler of toeschouwer een rood verbrand hoofd had na deze zonnige zaterdag de 15e april. Ik in ieder geval wel.

In de ochtend was het een drukte van jewelste bij Full Speed. Wat een bonte verzameling Ukken liep er weer op het trainingsveld en wat werd er weer gestreden bij de wedstrijden van de jongere jeugd. Prachtig om te zien en het broodje gezond (een wit puntje met een bal gehakt en een klodder mayonaise) was weer het meest verkochte product in de mooie kantine van Full Speed.

Het is altijd leuk om te horen dat mensen van bezoekende verenigingen het niet na laten om een compliment te geven omdat het terrein en de kantine er zo mooi uit ziet. Hulde aan de onderhoudsploeg.

In de middag met de fiets naar Hoek van Holland, waar Full Speed moest spelen tegen HVC’10. In de heenwedstrijd had Full Speed geheel terecht met 4-1 verloren. Wat betekent dat voor de terugwedstrijd?
Full Speed was zwaar gehavend deze dag. Lesley Dijksman en Samet Mermer geschorst in verband met hun zoveelste gele kaart. Guillermo Pavia Vidal, Donny van Oijen en Valentijn van der Wouwer geblesseerd, Pierre van Zadelhoff en Tim Bosselaar half geblesseerd en Michael Bogers afwezig.

Full Speed is zo gehavend dat ik voorafgaand aan de wedstrijd de omroeper hoorde zeggen dat onze grensrechter Thomas de Vos op de lijst van wisselspelers stond. Ook twee giganten uit het 3e elftal zaten op de bank, maar daarover straks meer. In zo een wedstrijd als vandaag kan je niet meer doen dat keihard knokken en elkaar stimuleren om het beter te doen. Het mooie was dat het vandaag nog lukte ook. HVC’10 had absoluut meer balbezit, maar de drive om er zorg voor te dragen dat er geen tegendoelpunt zou vallen was groot, zo niet groots.

Als je daarnaast ook nog enkele uitblinkers hebt, waarvan ik de namen niet ga noemen, omdat ik anders de andere spelers dan te kort doe, ben je als team “lekker bezig”. In de 1ste helft hield Full Speed “de nul” en kon het zelf ook niet scoren. Wat verwacht werd gebeurde ook, want Pierre van Zadelhoff bleef na de rust geblesseerd achter in de kleedkamer en een minuut na rust kon Tim Bosselaar geblesseerd de weg naar de kleedkamer opzoeken. Danny Hoogendoorn mocht starten met de 2e helft en dat betekende direct dat Danny zijn 350ste wedstrijd in het 1ste elftal van Full Speed ging spelen. 350 officiële wedstrijden!!! Dat is een ongekend aantal. Hiervoor zal Danny aankomende zaterdag beloond en gehuldigd worden.

De 2e helft ging de strijd onvermoeid verder. HVC’10 meer balbezit, verschillende uitblinkers in het elftal van Full Speed, veel strijd, een geïrriteerd rakend HVC’10 en een pegel van Eric van Dam die keurig door de keeper van HVC’10 onschadelijk gemaakt werd.

Natuurlijk was het billenknijpen voor het publiek van Full Speed, maar de strijd was doorslaggevend en het bleef 0-0. Voor Full Speed een belangrijk puntje om rechtstreekse degradatie te voorkomen en nog belangrijker is de bevestiging dat je met een gehavend team en veel strijd toch een resultaat kan bereiken.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!